Izvor: Tanjug
13.03.2023 u 13:54
3

„UBILI SMO VIŠE OD 1.100 RUSKIH VOJNIKA“: Zelenski o teškoj situaciji u Bahmutu

Ukrajinske snage tvrde da su ubile više od hiljadu ruskih vojnika tokom prethodnih dana, dok se borba za Bahmut nastavlja.

U večernjem obraćanju od nedelje uveče, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je više od 1.000 ruskih vojnika ubijeno, a 1.500 ranjeno u borbama.

UKRAJINA REGRUTUJE ŽENE: Iznad Belgorodske oblasti oborene četiri rakete – Teška situacija u Bahmutu, oglasio se Prigožin

-Za manje od nedelju dana, počev od 6. marta, uspeli smo da ubijemo više od 1.100 neprijateljskih vojnika samo u sektoru Bahmut, što je veliki gubitak za Rusiju, baš na tom mestu kod Bahmuta -rekao je Zelenski.

Osnivač Vagner grupe Jevgenij Prigožin rekao je da su borbe u Bahmutu „teške, veoma teške“ i rekao da „što su ruske snage bliže centru, borbe su teže“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„UBILI SMO VIŠE OD 1.100 RUSKIH VOJNIKA“: Zelenski o teškoj situaciji u Bahmutu”

  1. Ha,ha,ha.Zar neko veruje laz’ima ovom kvislingu.Tac’no je da su ubijeni toliki broj vojnika,ali na Ukrajinskoj strani na veliku z’alost Ukrajinskim majkama.Zelenskom kad se zavrshi ovo ludilo Ukrajinski narod treba javno na giljotini odrubiti njegovu glavu javno kao u srednjem veku u Francuskoj.

    6
    3
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter