Izvor: Happy BSC
08.05.2022 u 09:29
0

ZELENSKI JE UPUTIO NAJNOVIJI ULTIMATUM PUTINU! Ovo je CRVENA LINIJA Ukrajine i nju Rusija MORA da ispoštuje

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski otkrio je šta bi moralo da se desi kako bi došlo do primirja i tako poslao poruku ruskom lideru Vladimiru Putinu.

Rusija je 24. februara krenula u invaziju Ukrajine, a Zelenski smatra da je za primirje neophodno da se Rusi povuku na pozicije na kojima su bili pre početka agresije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Svaki mirovni sporazum sa Rusijom zavisio bi od toga da se ruske snage povuku na svoje položaje pre invazije – rekao je predsednik Ukrajine, prenosi Bi-Bi-Si.

MISTERIJA PUTINOVOG KUVARA! KO JE ON? Nekada prodavao VIRŠLE, služio Vladimira na večeri sa Džordž Bušom, a sada finansijer VAGNERA (VIDEO)

Trenutno se najžešče borbe vode u Marijupolju, a ukrajinske snage i dalje odolevaju zahvaljujući položajima u čelilčani Azovstalj u jugoistočnom delu grada.

Ipak, Zelenski je jasno istakao da mira neće biti dok Putinova Rusija drži teritoriju koju je osvojila otkako je napala Ukrajinu.

– Da bi se zaustavio rat između Rusije i Ukrajine, korak bi trebalo da bude vraćanje situacije od 23. februara. „Mene je narod Ukrajine izabrao za predsednika Ukrajine, a ne za predsednika neke vrste mini Ukrajine. Ovo je veoma važna tačka – poručio je Zelenski.

Ukrajinski lider je pozvao na nastavak diplomatskog dijaloga između Rusije i Ukrajine.

– Uprkos činjenici da su uništili sve naše mostove, mislim da još uvek nisu svi mostovi uništeni, figurativno rečeno – rekao je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter