Izvor: Kurir.rs
02.06.2023 u 16:58
0

IZ STRAHA I STREPNJE NE ZNA ŠTA ČINI? Zelenski najavio borbu protiv zemalja koje pomažu Rusiji da zaobiđe sankcije

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da će početi „javnu borbu“ sa zemljama koje pomažu Rusiji da zaobiđe sankcije.

SVI SE PITAJU ŠTA JE DOGOVORENO? Zelenski razgovarao sa Sunakom o situaciji na frontu i podršci Ukrajini

„Nažalost, širom sveta i na evropskom kontinentu postoje države koje pomažu da se zaobiđu (antiruske) sankcije. Mislim da ću početi javno da se borim protiv onih koji omogućavaju da se te sankcije zaobiđu“, rekao je Zelenski na zajedničkoj konferenciji za novinare sa estonskim predsednikom Alarom Karisom u Kijevu.

Istovremeno, Zelenski smatra paradoksalnim da dok neke zemlje pokušavaju da povećaju proizvodnju raketa PVO za Kijev, druge zapravo pomažu Moskvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter