Izvor: Kurir.rs
12.03.2023 u 17:07
2

ODGOVOR MEDVEDEVA NA PREDLOG O PREIMENOVANJU RUSIJE U MOSKOVIJU: Ukrajinu ćemo zvati „Svinjski Bandera Rajh“!

Autor peticije, koja je skupila više od 25.000 potpisa, ističe da je "istorijsko ime Rusije Moskovija".

Pošto je Volodimir Zelenski naložio ukrajinskoj vladi da razmotri mogućnost preimenovanja Rusije u Moskoviju, oglasio se i zamenik predsedavajućeg Veća sigurnosti Rusije Dmitrij Medvedev.

NE TREBA NAM SVET BEZ RUSIJE: Medvedev opet poslao stravično upozorenje – ako se postavi pitanje postojanja Rusije, sledi ARMAGEDON!

Medvedev je ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog nazvao „glavnim nacistom“ te je poručio da će uslediti odgovor iz Rusije.

„Kakav bi bio naš odgovor? Preimenovanje Ukrajine, ali ne u Ukroland, a definitivno ne u Malorusiju. Samo Svinjski Bandera-Reich. Upravo“, napisao je Medvedev.

Ranije je Zelenski naložio premijeru Ukrajine Denisu Šmihalu da „pažljivo razradi“ mogućnost preimenovanja Rusije u Moskoviju.

Autor peticije, koja je skupila više od 25.000 potpisa, ističe da je „istorijsko ime Rusije Moskovija“.

Predsednik Ukrajine je u svom odgovoru naznačio da „pitanje postavljeno u peticiji treba pažljivo razraditi kako u smislu istorijskog i kulturnog konteksta, tako i s obzirom na moguće međunarodne pravne posledice“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ODGOVOR MEDVEDEVA NA PREDLOG O PREIMENOVANJU RUSIJE U MOSKOVIJU: Ukrajinu ćemo zvati „Svinjski Bandera Rajh“!”

  1. Zelenski nije inteligentan da bi nesto pametno mogao reci, jer da jeste ne bi zemlju doveo u bezizlaz. On svoj narod ne zali, vise mu znaci sta kazu Amerikanci i Britanci. Strasno sta radi. Koliko je blizak sa svima, jasno se vidi na svakom koraku, al da je bez iskustva, shvatice naknadno. Jos ne shvata da njegovi tzv. prijatelji nikoga ne vole, a sve sto rade, rade iz licnog interesa, sada ce ratovati do poslednjeg Ukrajinca.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter