Izvor: Tanjug
11.01.2023 u 11:11
0

ZELENSKI NE ODUSTAJE OD JASNOG NARATIVA NA DODELI „ZLATNOG GLOBUSA“: „Ukrajina će pobediti, neće biti svetskog rata!“

Neposredno nakon što je počeo rat prošle godine, Zelenski je uputio molbu javnosti za podršku Ukrajini na dodeli Gremi nagrada.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski zahvalio je, na dodeli Zlatnih globusa u Holivudu, u unapred snimljenoj video poruci, svima koji podržavaju Ukrajinu nakon što ga je predstavio glumac Šon Pen.

ZELENSKI ODUZEO DRŽAVLJANSTVO ČETVORICI POLITIČARA: Ako ne služe narodu Ukrajine naše akcije će biti odgovarajuće

Zelenski je sinoć u poruci istakao da je sada 2023. i da rat u Ukrajini još nije završen, ali je istakao da i dalje veruje da će Ukrajina izaći kao pobednik. Ukrajinski predsednik je rekao da trećeg svetskog rata neće biti jer će Ukrajina zaustaviti rusku agresiju. „Još su bitke i suze pred nama“, rekao je Zelenski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Neposredno nakon što je počeo rat prošle godine, Zelenski je uputio molbu javnosti za podršku Ukrajini na dodeli Gremi nagrada.

Poruka Zelenskog na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa podseća na prvu ceremoniju dodele tih nagrada koja je održana u januaru 1944. tokom Drugog svetskog rata, ukazuje Vol strit džurnal. Zelenski, bivši komičar, pojavio se na dodeli Globusa da bi prikupio podršku za Ukrajinu u ratu protiv Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter