Izvor: Tanjug
18.10.2022 u 10:20
0

Zelenski povodom jutrošnjih napada optužio Rusiju za teror nad civilima, njegova poruka obišla i „podelila svet“!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je Rusiju za ubijanje i teror nad civilima, nakon današnjih vazdušnih napada na ukrajinske gradove.

ZELENSKI APELOVAO DA TRUPE ODMAH REAGUJU: „Treba nam što više ruskih zarobljenika!“

Zelenski je rekao da je jedna osoba poginula u raketnom napadu na stambenu zgradu u južnom gradu Nikolajevu, ali nije naveo druge detalje o žrtvama, prenosi Rojters.

„Ukrajina je pod vatrom okupatora. Oni nastavljaju sa onim što najbolje rade – terorišu i ubijaju civile. Teroristička država ovakvim akcijama ništa neće promeniti u svoju korist. Ona će samo potvrditi svoju destruktivnu i ubilačku suštinu, za šta će svakako odgovarati“, napisao je Zelenski na Telegramu.

Ruske snage napale su danas energetsku infrastrukturu u severnom Kijevu, a primećeno je nekoliko eksplozija i dim koji se diže nad gradom, dok je grad Žitomir ostao bez struje i vode, saopštili su ukrajinski zvaničnici i svedoci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gradonačelnik Harkova Igor Terehov saopštio je da su dve serije eksplozija danas potresle taj ukrajinski grad.

Ruski projektil pogodio je stambenu zgradu u južnom ukrajinskom lučkom gradu Nikolajevu, u jednoj od tri eksplozije koje su se tamo čule danas u ranim jutarnjim satima, rekao je Rojtersu svedok.

U Krivom Rogu u Dnjepropetrovskoj oblasti jutros su se čule eksplozije, saopštio je na Telegramu Oleksandar Vilkul, ukrajinski načelnik vojne uprave Krivog Roga.

Sirene za vazdušni napad oglasile su se jutros u više od polovine regiona Ukrajine, preneo TAS S.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter