Izvor: Tanjug
21.05.2023 u 20:20
0

JESTE ILI NIJE? Zelenski rekao da je BAHMUT pao, pa se ugrizao za jezik

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da ruske snage nisu zauzele Bahmut i da ukrajinske trupe ostaju u tom gradu, navodeći da ne može da pruži precizne informacije.

 – Bahmut od danas nije okupiran od strane Rusije. Ne postoje dva ili tri tumačenja tih reči – rekao je Zelenski novinarima u Hirošimi, gde učestvuje na samitu G7, preneo je Gardijan.

„ŽELE DA ME UBIJU, DA ME UBIJU HILJADU PUTA POBEDIĆEMO I AKO UMREMO POBEDIĆEMO“: KADIROV poslao moćnu poruku

Prethodno je britanska agencija Rojters objavila da je Zelenski, na pitanje da li je Bahmut i dalje pod kontrolom Kijeva, odgovorio: „Mislim da ne“. Američka agencija AP je, takođe, prvobitno javila da je Zelenski potvrdio da je Rusija preuzela kontrolu nad Bahmutom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter