Izvor: Tanjug
30.05.2022 u 21:39
0

ZELENSKI SE OBRATIO EVROPI Ukrajinci očekuju status kandidata već u junu!

Status kandidata za člana Evropske unije za Ukrajinu trebalo bi da bude odobren već na samitu u junu, poručio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u obraćanju putem video-linka liderima tog bloka koji danas na samitu u Briselu razgovaraju o ukrajinskoj krizi.

„Na strateškom nivou, status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji za Ukrajinu bi trebalo da bude odobren već u junu“, rekao je Zelenski, prenosi Interfaks.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je posebno zahvalio državama Zapadnog Balkana „na razumevanju i zato što što podržavaju status kandidata za Ukrajinu“.

“Mi smo 8. aprila, kada je usvojen peti paket sankcija, dobili upitnik za kandidaturu i već smo odgovorili na njega, dali odgovore Evropskoj komisiji. Računamo na istu reakciju Evrope i odbijamo svaku alternativu koja nikome nije potrebna. Moramo da budemo kao vi“, poručio je Zelenski.

DOBRE VESTI ZA ZELENSKOG Evropska unija će nastaviti da pomaže Ukrajinu!

On je ocenio da je Ukrajina ispunila sve kriterijume za status kandidata.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter