Izvor: HAPPY BSC
11.02.2023 u 15:50
0

ZELENSKI SE OBRATIO SVETSKIM LIDERIMA: „Među vama ima pesimista koji smatraju da je Ukrajini potrebno deset godina da postane članica EU“

Prema Zelenskom, Kijev je već dobio mandat od 30 ili 50 godina.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da neki svetski lideri vide zemlju kao deo Evropske unije tek posle deset godina.

On je to rekao na investicionom forumu američke banke JP Morgan.

– Među svetskim liderima ima pesimista koji smatraju da je Ukrajini potrebno deset godina da postane članica Evropske unije – rekao je on, prenosi RIA Novosti.

„ZELENSKI JE KAO PROSJAK“ Britanci izneli svoj stav o Putinu i Rusiji

Prema Zelenskom, Kijev je već dobio mandat od 30 ili 50 godina, ali je zadatak vlade da obezbedi da republika bude uključena u organizaciju u narednim godinama.

Predsednik Ukrajine je 28. februara prošle godine potpisao aplikaciju za pristupanje zemlje Evropskoj uniji. Šefovi država i vlada asocijacije na samitu u Briselu 23. juna odobrili su davanje statusa kandidata Ukrajini i Moldaviji. Da bi započeli pregovore, potrebno je da ispune nekoliko uslova, uključujući reforme i jačanje borbe protiv korupcije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter