Izvor: Tanjug
05.02.2023 u 12:25
0

ZELENSKI SPREMIO „ŠUT KARTU“ MINISTRU ODBRANE: Reznikov šokiran saznanjem šta mu se sprema, poznato i ko će ga naslediti!

Ukrajinski ministar odbrane Aleksij Reznikov verovatno će biti razrešen dužnosti tokom sledeće nedelje, javila je danas ukrajinska novinska agencija Ukrajinska pravda, pozivajući se na vladine i vojne izvore.

Pretpostavlja se da će njegova verovatna zamena biti Kirilo Budanov, šef ukrajinske vojne obaveštajne agencije HUR, potvrdili su dobro obavešteni izvori londonskog Gardijana.

PRIGOŽIN DOČARAVA SITUACIJU U ARTJOMOVSKU: „Ukrajinci bacaju u borbu sve više vojnih jedinica regrutovanih od mobilisanih snaga!

-Nisam vodio nikakve razgovore o svojoj ostavci na položaj ministra- rekao je Reznikov u intervjuu koji je najavila Ukrajinska pravda.

Neimenovani izvor potvrdio je i kijevskom izveštaču britanskog Independenta da će Reznikov vrlo verovatno biti smenjen u vrlo bliskoj budućnosti.

U članku Ukrajinske pravde se navodi da bi Reznikov mogao da bude imenovan na novu funkciju ministra pravde, jer „niko u predsedničkoj kancelariji nema sumnje“ da bi Reznikov trebalo da ostane u vladi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter