Izvor: Tanjug
21.05.2023 u 15:23
0

„DRŽIMO BAHMUT“: Zelenski odbija da prizna PORAZ

Ukrajinski general Oleksandr Sirski izjavio je danas da ukrajinske snage kontrolišu "beznačajan" deo Bahmuta, ali da će uporište biti dovoljno za ulazak u razoreni grad kada se situacija promeni.

Na aplikaciji Telegram, Sirski je naveo da ukrajinske snage napreduju u odnosu na ruske snage u predgrađu Bahmuta i da se približavaju „taktičkom opkoljavanju“ grada.

Ukrajinski predsednik, Volodimir Zelenski, izjavio je ranije danas da ruske snage nisu zauzele Bahmut i da ukrajinske trupe ostaju u tom gradu, navodeći da ne može da pruži precizne informacije.

RIŠI SUNAK ZABRINUT: „Kina predstavlja najveći izazov globalnoj bezbednosti“

On je rekao da se Ukrajina bori zahvaljujući hrabrosti svog naroda, svojih ratnika, preneo je britansk

Ukrajinski predsednik je naveo da ne može da otkriva taktičke planove ukrajinske vojske povodom Bahmuta. „Bahmut od danas nije okupiran od strane Rusije. Ne postoje dva ili tri tumačenja tih reči“, rekao je Zelensk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter