Izvor: Tanjug
18.03.2023 u 22:44
3

ZELENSKI TVRDI: Kijev će dobiti novu vojnu pomoć od zemalja NATO i njihovih saveznika

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je u svom večerašnjem obraćanju na Tviteru rekao da će Ukrajina dobiti novu vojnu pomoć iz više zemalja.

Zelenski je u video poruci najavio vojnu pomoć „od prijatelja iz Kanade, Nemačke, Francuske, Danske, Estonije“.

Konkretno, govorimo o municiji, tenkovima i artiljeriji, dodao je on.

„MARŠ ZA MIR“ U PARIZU: Počeo protest protiv isporuke oružja Ukrajini

On je posebno naglasio da je Švedska donela „veoma važnu odluku“ o samohodnim artiljerijskim postrojenjima „Arčer“ od 155 milimetara, na čemu je zahvalio Stokholmu.

Zelenski je zahvalio i Slovačkoj na odluci da Ukrajini pošalje borbene avione MiG-29.

Ukrajinskoj vojsci i dalje „snažno pomažu“ Poljska, Litvanija, Velika Britanija, EU, SAD i mnogi drugi, dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ZELENSKI TVRDI: Kijev će dobiti novu vojnu pomoć od zemalja NATO i njihovih saveznika”

  1. Pa oče, dobiće! U Ukrajini je dokazano da je na vlasti fašistički, odnosno nacistički režim, a NATO je fašistička, odnosno nacistička organizacija! Sve je tu vrlo jasno!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jer samo kad se vratimo malo u prošlost, u drugi svetski rat, sve je apsolutno kristalno jasno! U NATO-u su sve zločinačke države, odnosno nacije, bivše kolonijalističke sile, fašisti i nacisti, i oni koje su oni okupirali, i u prošlosti a i sada! Prema tome vrlo je jasna činjenica da je Rusija u ratu sa nacističkim zapadom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter