Izvor: Tanjug
15.11.2022 u 18:19
0

„ZEMLJA ĆE PREŽIVETI“ Zelenski upozorio građane da bi mogli da se suoče sa novim ruskim raketnim udarima

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski upozorio je svoje sugrađane da bi posle talasa ruskih napada prethodnih dana danas mogli da budu suočeni sa novim ruskim raketnim udarima, i poručio im „da će zemlja preživeti“.

– Znam da su udari doveli do nestanka električne energije u mnogim mestima…Radimo, obnovićemo sve, preživećemo – rekao je Zelenski u video snimku objavljenom na Internetu, preneo je Rojters.

„HAJDE ZAJEDNO DA POBEDIMO GLAD“ Jermak objasnio šta je program „Zrno iz Ukrajine“ koji je Zelenski najavio na Samitu G20

U današnjem ruskom raketnom napadu na Kijev poginula je najmanje jedna osoba, a energetska situacija u celoj Ukrajini je kritična posle talasa ruskih raketnih udara koji su oštetili energetsku infrastrukturu, saopštili su ukrajinski zvaničnici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinski nacionalni elektro-operater „Ukrenergo“ saopštio je da je najveća šteta pričinjena u severnim i centralnim regionima zemlje i da su u tim oblastima uvedena hitna isključenja struje za sve kategorije potrošača, uz najavu dodatnih, specijalnih, vanrednih prekida isporuka elelektrične energije u Kijevu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter