Izvor: BSC happy portal
18.01.2023 u 11:34
0

ZNALI SU GA KAO EKSPERTA ZELENSKOVOG „TIMA“ ZA REFORMU POLICIJE: Evo ko je bio poginuli ministar unutrašnjih poslova Ukrajine – Denis Monastirski!

U helikopteru je u trenutku pada sa njima bilo nekoliko službenika ministarstva unutrašnjih poslova. Navodi se da je ukupno devet ljudi poginulo u letelici.

U gradu Brovari u Kijevskoj oblasti, u blizini vrtića i stambene zgrade, danas se srušio helikopter, u kojem je bio ministar unutrašnjih poslova UkrajineDenis Monastirski koji je izgubio život pored njegovog zamenika i državni sekretar ministarstva unutarnjih poslova.

NASTRADAO UKRAJINSKI MINISTAR POLICIJE I NJEGOV ZAMENIK: U padu helikoptera kod vrtića poginulo i dvoje DECE! (VIDEO)

Ko je bio Denis Anatoliovič Monastirski?

Rođen u Hmeljnickom, u tadašnjoj Ukrajinskoj Sovjetskoj Socijalističkoj Republici Sovjetski Savez, 12. juna 1980. godine. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta za menadžment i pravo Hmelnickog. Monastirski je takođe bio bivši student na Institutu za državu i pravo Korecki Nacionalne akademije nauka Ukrajine. Bio je doktor prava.

Godine 2007. Monastirski je započeo svoju karijeru kao advokat.Takođe je rukovodio odeljenjem za zakonodavstvo i naučnu ekspertizu istraživačkog dela Univerziteta za menadžment i pravo Hmeljnicki, gde je radio kao vanredni profesor. Monastirski je bio suosnivač i član upravnog odbora Podolskog omladinskog kulturnog društva „U budućnost kroz kulturu“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Između 2014. i 2019. godine, Monastirski je bio pomoćnik-konsultant Antona Heraščenka.

Uoči ukrajinskih predsedničkih izbora 2019. Monastirski je predstavljen kao ekspert „Tima“ predsedničkog kandidata Vladimira Zelenskog za reformu policije. Zelenski je pobedio na izborima i inaugurisan je za predsednika Ukrajine 20. maja 2019. godine.

Monastirski je bio kandidat za Slugu naroda na ukrajinskim parlamentarnim izborima 2019. godine. Postavljen je na 19. mesto na nacionalnoj izbornoj listi i izabran u ukrajinski parlament. U parlamentu je postao šef skupštinskog Odbora za poslove sprovođenja zakona. Prema analizi Građanskog pokreta „Česno“ bio je jedan od narodnih poslanika koji su podneli najviše zakonodavnih inicijativa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter