Izvor: Tanjug
29.01.2023 u 19:39
0

ZONA KONFLIKTA NE SME DA ESKALIRA: Lavrov pozvao Izraelce i Palestince da ne dozvole pogoršanje situacije!

Ruska strana je naglasila da je Moskva zabrinuta zbog nove "spirale nasilja" u zoni palestinsko-izraelskog konflikta, koji je opterećen nastavkom oružane konfrontacije, i dovodi do novih žrtava i sveobuhvatne štete.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov pozvao je danas Izrael i Palestice da se uzdrže akcija koje bi mogle da dovedu do pogoršanja situacije u zoni konflikta, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

LAVROV UPUTIO JASNU PORUKU: „EU treba da se odluči kakvu budućnost želi za sebe, Rusija im u tom pogledu ne može pomoći“

„Lavrov je pozvao izraelske i palestinske partnere da demonstriraju odgovornost i suzdrže se od bilo kakvih akcija koje bi mogle da pogoršaju stanje“, prenelo je Ministarstvo izjavu Lavrova, koji je telefonom razgovarao sa izraelskim i palestinskim kolegama, Elijem Koenom i Rijadom al Malikijem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruska strana je naglasila da je Moskva zabrinuta zbog nove „spirale nasilja“ u zoni palestinsko-izraelskog konflikta, koji je opterećen nastavkom oružane konfrontacije, i dovodi do novih žrtava i sveobuhvatne štete.

„Lavrov je naglasio da je neophodno nastaviti sa pokušajima oživljavanja pregovaračkog procesa između dve strane na principima međunarodnog prava, što pre“, dodaje Ministarstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter