11°C

Beograd

IVICA DAČIĆ O ŠABANU ŠAULIĆU - NOVI DETALJI SMRTI: "Lekari hitne su mu dali nešto, zaspao je i VIŠE SE NIJE PROBUDIO!" (VIDEO)

Iznenadna pogibija kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, koja se desila u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, ostavila je brojnu porodicu, prijatelje i brojne poštovaoce njegove muzike neutešnim.

Ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, gostujući u emisiji "Ćirilica" kod Milomira Marića do detalja je objasnio kako je došlo do nesreće, ali i sledeće korake koje planira da primeni kako bi pomogao porodici, kako tvrdi, dugoogodišnjeg prijatelja:

- Taj dan je bio Dan nezavisnosti, u nekom momentu me pozvao Mihajlo, njegov sin, nisam bio upućen šta se dešava. Mi se poznajemo...- objašnjavao je ministar, a potom pokazao naočigled milionskog auditorijuma zajedničke fotografije sa poslednjeg koncerta pevačice narodne muzike, Ane Bekute.

Mistar spoljnih poslova ne krije da je teško prihvatio vest da pevača više nema:

- Moja porodica je veoma tužna, supruga, sin, čak i ćerka koja ima 13 godina. Sa suprugom sa bio na venčanju njegove ćerke za Adžića. Bili smo dobri prijatelji... Mihajlo me je pozvao, mislio sam da treba pomoć u inostranstvu, a onda mi je rekao: "Slušaj, otac je imao saobraćajnu nesreću i poginuo". Nisam mogao da verujem da to čujem, prosto sam bio u šoku- prepričavao je šef srpske diplomatije.

Ministar Dačić objasnio je ga je sin Šabana Šaulića zamolio za pomoć, s obzirom na da je Bilefeld mesto koje pokriva srpski konzulat, a potom ispričao detaljnije o nesreći:

- Šaban je iz kola izašao, ali je bio toliko loše da su prakrtično morali da naprave neku intervenciju i da ga odvezu u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svestan. On je izašao bez tragova povrede. Žalio se da je imao problema sa grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužilac sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro" - rekao je Ivica Dačić u Ćirilici.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar