4°C

Beograd

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO U "ĆIRILICI": Bitno mi je da strani agenti poštuju red! (FOTO)

Golden Rose ad

PREDSEDNIK SRBIJE GOVORIO O MERAMA VLADE ZA BRAČNE PAROVE: Apartmani na dobrim lokacijama i pomoć države za stambene kredite!

PREDSEDNIK VUČIĆ UŽIVO U "ĆIRILICI": Srbija u prvih 9 meseci ove godine beleži RAST broja ROĐENIH u odnosu na prošlu godinu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dotakao se i pitanja o stranim agentima, te objasnio kako je najbitnije da strani agneti poštuju red u zemlji u kojoj se nalaze.

Na konstataciju voditelja da o ruskim špijunima niko nije govorio već 30 godina, Vučić je rekao da mu je svejedno iz koje zemlje dolaze "gosti", sve dok poštuju red u zemlji u kojoj su.

- Strahovito je razgranata mreža agenata iz regiona - naveo je predsednik.

- Prisluškuju me, to nije ništa novo. O ozbiljnim stvarima ne razgovarate telefonom, samo o tehničkim - rekao je prredsednik da je obazriv zbog inostranih obaveštajaca.

Pretpostavlja da stranci prave ili već imaju njegov profil.

- Taj snimak nije naš, mi imamo druge i zato znamo da se ovo dogodilo. Reagovali smo samo zato što se snimak pojavio. Imamo ih i ranijih i kasnijih i ja ih vidim, ali nismo mi pustili snimak - kazao je o nedavnoj špijunskoj aferi.

- Brine me ogromna regionalna obaveštajna aktivnost, protiv Republike Srbije i tu mnogi naši ljudi rade veliki posao i ja im čestitam na tome. Rekao sam im, ne možete da radite za dve zemlje - naveo je predsednik ističući da ga možda nisu dobro razumeli odmah posle reagovanja na snimak.

Komentarisao je i odlazak u Rusiju, te da je interesovanje Srba veliko, zbog čega se u posetu Putinu odlazi velikim avionom "Er Srbije".

- Mi moramo da čuvamo svoju nezavisnost i vojnu neutralnost. Da, mi smo na putu ka EU, ali hoćemo da svi poštuju našu zemlju, kao što mi poštujemo njih - naveo je predsednik uoči zvanične posete Moskvi, za šta negira da je sa srpske strane povezano sa objavljivanjem snimka aktivnosti ruskih agenata.

PREDSEDNIK VUČIĆ O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Kontaktirali su me mnogi državnici!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad