29°C

Beograd

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO: Milošević nije razumeo pad Berlinskog zida! (FOTO)

PREDSEDNIK SRBIJE OTVORENO U EMISIJI "ĆIRILICA": Nikada nisam obrukao svoju zemlju! (FOTO)

PREDSEDNIK O STVARIMA KOJE SU GA NAJVIŠE POGODILE: Nisam znao da postoje tako zlonamerni ljudi!

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, govorio je i o tome šta je najviše zamerio Miloševiću i dodao kako nije razumeo pad Berlinskog zida.

- Zameram Miloševiću što nije dobro izračunao. Nije razumeo dobro pad Berlinskog zida. Nisam ni ja, priznajem, u to vreme dobro razumeo. TAli ja sam imao pravo to da ne razumem, ali Milošević nije imao. Tukli su ga svih strana. Zapad je ubedio ljude u sve te laži. Ubedili su ljude o nekoj pretorijanskoj gardi od 120.000 policajaca, a on je imao 23.000 policajac, Šest puta više su govorili da ima policajaca. Napravio je strateške greške. - rekao je predsednik.

ODLIČNA SARADNJA U REGIONU: Predsednik Vučić objasnio sve vezano za Krušik!

- Nemoj da ga optužujemo. Zašto da ga optužujemo i što su u Juniku kopali tranšeje? Koliko smo tamo boraca izgubili, koliko je Srba ubijeno tamo? Kako je on mogao da ih spreči?

- Nego nam za sve krivi Milošević. Uvek nam je kriv neko drugi. Ko nam je kriv sad kada nemamo nikoga u Kačaniku? Najviše boraca ISIS-a po glavi stanovnika ima u Kačaniku. Nemojte da mi držite partiotska predavanja u kafiću iz centra grada. Nemojte te patriotske pridike. Što ne odete u Kačanin?

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO U "ĆIRILICI": Ovo je pokazatelj da je reč o slobodnoj zemlji! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar