Izvor: BSC Happy
26.06.2023 u 21:15
0

BOJAN DIMITRIJEVIĆ U „ĆIRILICI“: „PRIGOŽIN je projekat „duboke države“, aktivira se kada su uspesi RUSKE VOJSKE

U emisiji „ĆIRILICA“ na kanalu TV HAPPY (21.00) razgovaramo sa vrsnim stručnjacima, ovog ponedeljka su to: Bojan Dimitrijević, Zoran Ćirjaković, Slobodan Samardžija, Nikola Vrzić i Aljoša Milenković. Tema večerašnje emisjie "Ćirilica" je: "Srbija u tesnim cipelama".

Bojan Dimitrijević kaže kako je Jevgenij Prigožin projekat „duboke države“

– Nije važno šta sam rekao tog trenutka. Ljudi, koliko god Vagner bude popularan, naići će na opštu osudu. Da ono što je bila ideja, da kao što se Napoleon vraćao sa Elbe; „Bonaparta kreće sa šačicom ljudi“, pa je onda kako se primicao postao imperator, pa na 50 kilometara od Pariza kažu njegovo veličanstvo“. Taj cilj nije postignut. Opšta pobuna je bila cilj, to se nije desilo. Nisu prolazili kao kroz sir. . Nisu aplaudirali, izveštaj iz Moskve govori da nije bilo tako. Svi ključni ljudi su stali uz Putina. Evo sad jedna ekskluzivna informacija; pre tri nedelje je meni došao čovek, on je meni rekao da je Prigožin zapravo čovek Zapada i „duboke države“ i rekao mi je: „Zamisli se, zašto naziv „Vagner“, koji je bio jedan od ideologa nacizma“. „Prsten Nibelunga“, „Valkire“ – dela tog nemačkog kompozitora… one odlučuju ko će biti pobednik u ratu, ko će biti gubitnik. Kao da je neko projektovao Prigožina. Čovek mi je rekao, oni koji su ga projektovali oni znaju, projektovala ga „duboka država“. On je trebalo da bude taj koji će da odlučuje ko će biti pobednik u ratu. Ako se sećate „Njujork Tajms“ je izašao sa informacijom da je on prenosio odeđene osetljive informacije Ukrajini. On je trebalo, sad kada Rusija ostvaruje značajne rezultate bez ikakvog učešća Vagnera, lomi to što je ostalo od ukrajinske vojske. Ne sme se desiti uspeh ruske vojske. Dođe trenutak kada on mora da se aktivira. Nigde nije naišao na opšte oduševeljenje. Surovikin mu je sa automatom na kolenima poslao jasnu poruku. Da su oni zaista uspeli da pokrenu neku silu, ne bi bio puć, nego puč – smatra Dimitrijević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter