Izvor:
27.03.2018 u 23:17
0

DANAS U EMISIJI „POSLE RUČKA“ OTKRIVAMO KAKO JE BITI GRAĐANIN SRBIJE: Ako gazite kolevku, gazite i narod!

Današnja tema u emisiji "Posle ručka" odnosi se na temu najnovijih dešavanja u južnoj srpskoj pokrajini, gde se nameće pitanje koliko su Srbi sigurni i poštovani. Kosovo – srce Srbije izmedju mita i infarkta.

Kako je biti građanin Srbije danas?

Imaju li Srbi ista prava kao svi drugi?

Gosti u studiju su komentarisali na ovu temu da smo upravo mi ti koji sopstveni identitet dokazujemo.

– Mi smo ti koji dokazujemo sopstveni identitet, upravo ovde na Balkanu. Moramo da prihvatimo da je zapravo mnogo više toga što nas spaja nego što nas razdvaja. Osim toga ne smemo nikako dozvoliti da mali narod kao mi trpi od velikih sila. – izjavio je jedan od naših gostiju Muamer Zukorlić.

Treba li bismo se zapitati sledeće: Mi znamo u Srbiji šta nećemo, a da li znamo šta hoćemo? – Mišljenje je advokata Tome File.

Zatim su se masovno uključivali gledaoci, koji su kao građani Srbije osećali potrebu da kažu svoje mišljenje:

– Kosovo jeste srce Srbije, i to govori o pravoljublju. Prema tome, to ne može da negira niko, a da je uvek bilo intencija da Kosova postane deo Albanije – to je istina. Poštujte zakone Srbije bez obzira na nacionalost, kome se to ne dopada do viđenja i prijatno. Neću dozvoliti da naši, ponovo ginu bez obzira na nacionalnost.

– Od Nacista, preko Austro-ugara, Turaka, isto su oni sve to radili, upadali u našu zemlju i bacali nam prašinu u oči. Uvek je cilj bio da porobe srpski narod.

– Ako gazite kolevku, gazite i narod. – zaključak je gledateljke.

Happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter