Izvor:
21.09.2024 u 08:56
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: CZR oduzeo dete i neće da ga vrate bez DNK testa

Gosti u našem jutarnjem programu “ dobro jutro Srbijo“ bili su Nenad Cvetković i Ivana Stanković

Nenadu Cvetkoviću CZR je oduzeo dete i neće da ga vrate bez DNK dokaza da je on zaista otac deteta. Njemu je dete oduzeto zbog lažne prijave nasilja u porodici, od strane bivše supruge, sud je prijavu odbacio kao neosnovanu i dete je trebalo da bude vraćeno u martu mesecu, međutim evo sve do sada dete ne vraćaju.

Bivša supruga, po navodima Nenada Cvetkovića, bila je nervozna i revoltirana kako nam on prenosi njenu izjavu na sudu, prijavljuje nasilje u porodici i njemu oduzimaju dete. na sudu ona priznaje da je prijava lažna i sud je odbacuje te centar nema nikakve pravne osnove da zadrži dete a oni to uporno rade.

On kaže da konstantno centar dobija lažne anonimne prijave protiv njega i da mu zbog toga onemogućavaju da viđa dete, takođe tvrdi da ima pravosnažnu presudu da mu se vrati dete što centar ne poštuje i sada protiv njega pokreće postupak za lišavanja roditeljskog prava, po njegovim rečima “ kako bi što više odugovlačio“

U program se uključio i advokat Nenada Cvetkovića rekavši da je Nenadu dete oduzeto pre dve godine i da je za privremenog staratelja postavljena radnica centra za socijalni rad u Jagodini a dete je povereno hraniteljskoj porodici. Sud je krivičnu prijavu odbacio, i ne postoji pravni osnov za oduzimanje deteta od strane centra.

Centar za socijalni rad tražio je dokaz očinstva da bi mu vratio dete, sud je odbacio i taj zahtev a Nenadu se dete i dalje ne vraća.

Nezvanično smo saznali da je se pojavio čovek koji tvrdi da je otac deteta on a ne Nenad i da je to zapravo razlog zbog čega centar odugovlači sa procesom vraćanja deteta.

Nenad o tome ne zna ništa i kaže da bi taj čovek trebao da ga pozove i da se vide oči u oči, da je to neistina i da je on, Nenad otac a centar nema prava da utvrđuje očinstvo jer je sud taj zahtev odbacio.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter