Izvor: BSC HAPPY
20.01.2023 u 19:42
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: Najnovije teme, aktuelni gosti i sjajni analitičari!

"Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove subote to su: Vladimir Kljajić, analitičar, Zoran Spasić, stručnjak za međunarodnu politiku, Marija Majstorović, novinarka Informera, a očekujemo i uključenje iz Čikaga analitičara Nenada Bumbića.

Očekujemo i uključenja našeg novinara Marka Dolaša.

„Zaključci iz Davosa“ tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Vladimirom Dobrosavljevićem, političkim konsultantom, Ivanom Kopitovićem, GO Demokratskog fronta koji će se uključiti u program iz Crne Gore, meteorologom Đorđem Đurićem i prof. dr Mihajlom Rabrenovićem i Vladimirom Vasićem iz Udruženja banaka Srbije.

Nešto kasnije, pedijatar Aleksandra Vukov, pulmolog i alergolog prof. dr Vladimir Jakovljević, dekan Medicinskog fakulteta u Kragujevcu i tema: „Tuberkuloza, male boginje“

„Poplave u Novom Pazaru“ tema je za dr Jahju Fehratovića narodnog poslanika, koji će se u jutarnji program TV HAPPY uključiti iz Novog Pazara.

U nastavku sledi tema: „Retrospektiva petogodišnjeg mandata“ i ambasador Kube u Srbiji, njegova ekselencija Gustavo Trista del Todo.

„Problemi u poljoprivredi“ tema je za: Dejana Bulatovića, samostalnog poslanika, Đorđa Grujića, predsednika Udruženja poljoprivrednik i Milenu Marčić dipl. inž. PSS Novi Sad.

Sa našim narednim gostom, Žarkom Popovićem, bivšim zamenikom načelnika za krvne delikte razgovaraćemo na temu: „Mrtva beba u frizu u stanu u Zemunu“.

Očekujemo i uključenja naše reporterke iz Novog Sada Tijane Cvijanović.

„Da li je Nemačka najveći gubitnik?“ tema je za Miloša Tišmu iz Istraživačkog centra za odbranu i bezbednost.

Sa našim narednim gošćama: Zoricom Karanović, novinarkom Politike i Biljanom Šahrimanjan Obradović razgovaraćemo na temu: „Feminizam – krajnost ili realnost“.

„Vratiti liniju posle praznične trpeze“ tema je o kojoj će nam nešto više reći dr Saša Plećević (dr Feelgood).

Za kraj jutarnjeg programa TV HAPPY tema: „Ubistvo životinja je krivično delo“ i naši sagovornici Aleksandar Gavrić, osnivač organizacije Animal Rescue Serbia (ARS) i Jelena Jevrović, pravnik ARS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter