24°C

Beograd

GORUĆA TEMA U JUTARNJEM PROGRAMU: Ljiljana Bulatović otkrila DOKUMENT svih USTAŠKIH akcija koji rešava mnoge dileme! (FOTO)

Gost jutrarnjeg programa televizije Hepi, publiciskinja Ljiljana Bulatović, tvrdi da je vojna akcija hrvatske vojske „Oluja", planirana vekovima unazad, te javno iznela dokument u kojem su isplanirane sve ustaške akcije.

Ljiljana Bulatović navela je da se “Olujau Kninu nije desila slučajno, jer je u pitanju mesto koje je jedino ostalo srpsko, tj. pravoslavno. Bulatovićka tvrdi da je Zagreb oduvek bio centar “ustaških akcija” još od Prvog svetskog rata, a da je “Oluja” bila završnica svih njihovih dotadašnjih poduhvata:

- Nije slučajno što su upravo Ratka Mladića raspodelili u Knin. On je dobro prepoznao sve šta se tamo dešava i na koji se način raspada srpsko jezgro. Očekivati od Ratka Mladića da pomogne srpskom narodu je potpuni apsurd. On nije bio odgovoran za politiku, već za vojne doktrine, naročito kada je video da u Kninu nema organizovane jugoslovenske vojske, ljudi su tamo tada bili potpuno izgubljeni. Ne može jedan general da odlučuje bez odobrenja političkog vrha – objašnjava Ljiljana osvrćući se na period iza nas.

Publiciskinja ističe da ne razume zbog čega se “Oluja” i dalje potencira kada je u pitanju jedna završena scena, a potom objašnjava zbog čega i dalje postoji raspirivanje mržnje među nacijama sa prostora stare Jugoslavije, naročito šokantnu izjave hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitanović:

- Što se tiče te gospođe kojoj su u hrvatskoj državi poverili vlast, to je pre svega sramota za naš ženski rod. To je jedna blazirana osoba, koja je pokazala sluh za ratne pesme, po mom mišljenju to je sramotno! Ukoliko je time želela da skupi izborne poene, to je tek uznemiravajuće! Zar u ovom veku voditi se time? – objašnjava publicistkinja.

Ljiljana Bulatović je u emisiji “Dobro jutro Srbijo” pokazala dokumentovani plan ustaških akcija, knjigu “Smrt je njihov zanat", po kojoj su, kako tvrdi, planirali realizaciju Ustaške države, dodavši da “Oluja” nikako nije mogla da bude sprečena:

- 1929. godine je napisana ova knjiga od strane Ustaša, hrvatskog oslobodilačkog pokreta, kada su napisali o političkim sistemima za koje se zalažu. Još od tada, oni to pažljivo ostvaruju. Kninska krajna je bila njihov cilj, da se formira Ustaška država, i oni to ne kriju. Od ’93 godine, otkad posedujem ovaj dokument, potenciram da se ne zanemari ovaj pokret – objašnjava Bulatović i dodaje: - To je bio unapred isplanirano. Nije tu bilo ni spasa, ni pomoći. Danas moramo da se pobrinemo da nam “Oluja” bude opomena, a da tim nesrećnicima pomognemo da se vrate damo odakle su došli, detaljnijim angažovanjem – tvrdi Bulatovićka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar