10°C

Beograd

ADVOKAT STEFAN JOKIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Na glavnom pretresu ćemo izneti dokaze koji do sada nisu iznošeni u javnost! (VIDEO)

Gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije, advokat Stefan Jokić je rekao da će na glavnom pretresu izneti nove dokaze koji do sada nisu bili poznati javnosti.

- Pripremno ročište je zakazano za 11. septembar, koje će biti verovatno i otkazano jer se sud seli na staroj adresi. Pripremno ročište će biti zatvoreno za javnost, ali kada budu izvođeni dokazi, javnost će biti obaveštena o tome. Pojavljuju se neki strašni dokazi, ne mora da znači ako vam je telefon ugašen da ste ubili nekoga. Odbrana je spremna i želi da ukrsti argumente sa Višim javnim tužilaštvom, danas smo došli da svako može da bude okrivljen za krivično delo. Mediji prave ljude zločincima. Istina je da ne postoji nijedan dokaz koji pokazuje da je Zoran izvršio ovo krivično delo. Zoran je trenutno optužen, čeka suđenje... pripremno ročište će biti zatvoreno za javnost, kada se budu izvodili dokazi javnost će biti obaveštena. Vremenom će javnost videti da se ogrešila sa porodicom Marjanović. On će sigurno biti oslobođen. - poručio je Jokić gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije.

Advokat je najavio da će na glavnom pretresu izneti dokaze koji do sada nisu bili poznati javnosti i koji će "razbiti" optužnicu.

- Mi branimo istinu, onda nema čega da se bojimo, mislimo da će javnost na kraju „upotrebiti svoj mozak“. Da nije ovog spoljnog uticaja on bi do sada bio oslobođen. On je na slobodi, sud zakazuje kada će biti sledeći pretres, ima dosta svedoka, dosta dokaza... Stvari su više nego jasne, kada se budu izvođeni dokazi, javnost će tek tada uvideti da se ogrešila o porodicu Marjanović. On je na slobodi, sud zakazuje kada će biti sledeći pretres ima dosta svedoka, dosta dokaza... Na glavnom pretresu mi ćemo izneti dokaze koji do sada nisu iznošeni u javnost, koji će tek razbiti ovu opštužnicu koja ne liči ni na šta. - zaključio je advokat Stefan Jokić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar