21°C

Beograd

ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU TV HEPI: Vuletić otkrio Milomiru Mariću da li ulazi u OSMU sezonu "Parova"! (FOTO, VIDEO)

Gost emisije "Dobro jutro Srbijo", pobednik sedme sezone "Parova" Mladen Vuletić, priznao je da mu je pobeda donela veliku popularnost, ali i da mu je rijaliti promenio život na pozitivan način.

Naime, nakon pet uzastopnih pokušaja da se domogne trona rijalitija, vickasti Crnogorac je u svojoj nameri uspeo pre nepunih dva meseca, a u jutarnjem programu televizije Hepi otkriva detalje iz spoljnog sveta nakon pobede:

- Stekao sam zaista veliku popularnost, ne mogu više nigdje da odem a da ostanem neprimjećen. Planiram da unajmim i obezbeđenje - rekao je Vuetić u šaljivom stilu.

U reću sezonu "Parova" Vuletić je ušao kao bivši robijaš, koji je odslužio zatvorsku kartu jer je opljačkao banku, a kako navodi, to je uradio zbog bake:

- Banka je prevarila moje babu. U istoj banci moja majka je podizala platu, nikada više od sramote nije u nju kročila. Srećom, ta banka je sada zatvorena. Opljačkao sam 10-15.000 evra, od toga nisam video ni 10 evra. Zahvaljujući rijalitiju počeo sam da verujem u sistemi državu, novac od nagrade je sada uredno na računu - priznao je Vuletić i dodao da se nikada nije pravdao zbog onoga što je uradio, već da je celu istinu izneo u "Parovima".

Crnogorac tvrdi da je primer rijaliti učesnika kome su "Parovi" doneli dobro, te da su ga promenili na pozitivan način:

- Rijaliti me je skroz promenio. Posle "Parova" sam drugačiji čovek, nisam više agresivan kao pre, postao sam smireniji i tolerantiji. "Parovi" su mi pomogli da postanem čovek. Više mi je rijaliti pomogao nego banka -priznao je on.

Na sam om kraju razgovora Katarina Korša je želela da sazna da li će pobednik pokušati da se izbori za duplu krunu u osmoj sezoni, na šta je Vuletić zagonetno odgovorio:

-Trebalo bi... - rekao je pobednik sedme sezone "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva