22°C

Beograd

VOJISLAV ŠEŠELJ GOSTUJUĆI KOD MARIĆA ALARMIRAO SRPSKU JAVNOST: SRBI, izađite na izbore! Postoje tri opasnosti koje mogu da naškode Srbima! (VIDEO)

Postoje tri opasnosti koje mogu naškoditi srpskom narodu i Srpskoj listi na Kosovu i Metohiji uoči predstojećih izbora, upozorio je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

- Najbolje je da se glasa na Kosovu, preko pošte postoji rizik. Ako budu glasali preko pošte, mi moramo od OEBS-a zahtevati da se ti glasovi strogo čuvajuistakao je Šešelj na početku gostovanja.

Postoje i druge opasnosti, koje se mogu dogoditi u mestima sa albanskim stanovništvom, gde su se Albanci dogovorili da nevažeće glasove „pretoče“ u korist srpskih izdajnika.

Šešelj kaže da postoji i treća moguća opasnost a to je podmićivanje da se glasa za izdajnike.

- Treća opasnost je podmićivanje Srba da glasaju za izdajnike. Albancima je dovoljno da samo jedan srpski izdajnik prođe, dakle, da se za jedno ili dva mesta smanji broj poslanika Srpske liste. – upozorio je Šešelj u emisiji „Dobro jutro Srbijo“.

Lider radikala je pozvao sve Srbe da glasaju za Srpsku listu ističući da glasaju za Srbe i Srbiju.

- Mi glasamo za nas, za Srbe i Srbiju. Veoma je ozbiljna situacija tamo, od kako je tamo šiptarska vlast, mi (Srpska radikalna stranka) nismo učestvovali na izborima. Mi nismo prihvatili ni jedan set Briselskog sporazuma, našu stranku nismo ni registrovali kod šiptarskih vlasti. Sada je veoma važno da svi Srbi izađu i glasaju za Srpsku listu! I da glasaju svi oni koji nemaju prištinska dokumenta, oni imaju pravo sa srpskom ličnom kartom da glasaju! Srbi koji su izbegli na Kosovo, treba da idu da glasaju, makar ih vratili, a neće ih vratiti! – uputio je poziv Vojislav Šešelj gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar