7°C

Beograd

DARKO GLAVAŠ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Nakon 1h posle ponoći se NE SME GALAMITI u stambenom prostoru,kao ni pre 7h izjutra!

Gost jutarnjeg programa televizije Happy bio je Darko Glavaš, predstavnik BEOKOM serrvisa , razgovarao je sa nama o sve o opasnijim divljim deponijama u gradu Beogradu i šire.

- Činjenica jeste da se sudovi za smeće zloupotrebavljavaju svuda na teritoriji grada Beograda. Kontejneri su ti sudovi za smeće. Treba da povećamo komfor našim sugrađanima kad god i koliko god je moguće. Sada smo otišli korak dalje, da se onemogući zloupotreba samih kontejnera uz pijace ili velike objekte uslužne. Moramo poštovati nove zakonske odredbe, isto i što se tiče kućnog reda i mira, da se posle 1h posle ponoći ne sme praviti nikakva galama. Duže je vreme odmora vikendom, pogotvo nedeljom u to ulazi i kućne poslove u to doba. Pre 7h izjutra radnim danima se ne sme galamiti u stambenom prostoru, pre 9h subotom i pre 10h nedeljom, jer se onda tako remeti odmor sugrađana. I sve to kontroliše komunalna inspekcija i građevinska gradska inspekcija koje su tu da doprinesu redu. -

happytv.rs
Foto: arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar