Izvor: BSC happy portal
20.03.2023 u 21:45
0

PREDRAG RAJIĆ U „ĆIRILICI“: „Albanska strana na čelu sa Kurtijem će se truditi da minira svaki sporazum koji ne vodi ka ispunjenju njihovih maksimalističkih ciljeva!“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci,  a današnja tematika nazvana je simbolično „Srbija na ivici noža„.

BRANKO VLAHOVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Amerikanci planiraju da naprave veliku avio-bazu u Albaniji!“

Na Ohridu je dogovoren Šolc-Makronov plan uz mnogo izmena i mnogo zahteva Srbije je ušlo u sporazum i sada se ne može prepoznati onaj prvi nacrt kojeg smo videli u mnogim medijima i onome što je saopštila EU. Ovo je veliki uspeh, ali je očigledno da se albanska strana ne predaje i da će pokušati da minira taj sporazum, da ga obesmisli nepodobnim akcijama, na ove tematike je svoje mišljenje izneo i Predrag Rajić – analitičar.

  • Albanska strana na čelu sa Aljbinom Kurtijem će se truditi da minira svaki sporazum koji ne vodi ka ispunjenju njihovih maksimalističkih ciljeva. Kada govorimo o Kurtiju moramo biti svesni da govorimo o jednom političkom fanatiku. To nije čovek sa kojim je moguće postići neki realno održiv sporazum jer on doživljava sebe kao nekakvog mesiju, koji je dobio zadatak da objedini sve Albance, da on bude lider tih Albanaca. On ne želi samo da ih objedini već da Priština bude deo okupljanja Albanaca, ne Tirana, to je takođe jedan interesantan momenat. Sam je sebi veoma visoko podigao lestvicu. I u opoziciji je govorio da je bilo kakva vrsta samouprave za Srbe na Kosovu i Metohiji ravna nacionalnoj izdaju Albanaca. Nije skinio šinjel ekstremiste ni kad je došao na vlast i postao šef te samouprave. Mislim da smo mi veoma svesni ove priče. Na Ohridu smo postigli ozbiljan uspeh, tu moramo biti zahvalni i čestitati predsedniku Aleksandaru Vučiću, prvenstvenu zbog toga jer je odoleo novim pritiscima Zapada, koji se ne postavljaju pregovorima kao nekakav neutralni posrednik. Mi smo kao država napravili kastastrofalnu grešku 2010 – 2011. godine, kada su donesene odluke da se pregovori prebace iz Saveta bezbednosti UN u Brisel. Tamo smo imali Rusiju i Kinu kao nuklearne sile koje imaju pravo veta i koje su podržavale naš stav. Iz Šolc-Makronov plana stoje sve čalnice EU, čak i one koje ne priznaju nezavisnost tzv. Kosova. Više se ne spominje „dužnost“ Srbije da prizna tzv. Kosovo, to je prvi momenat i prva crvena linija koju smo podvukli da to nikada nećemo učiniti.  – objasnio je Rajić na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter