Izvor: BSC happy portal
22.05.2023 u 21:57
0

NIKOLA VRZIĆ U „ĆIRILICI“: „Naša deca su sada izložena fenomenu kakvom niko od nas nije bio tokom odrastanja…“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i region

U emisiji „ĆIRILICA“ na kanalu TV HAPPY (21.00) razgovaramo sa vrsnim stručnjacima, ovog ponedeljka to su: Petar Đurđev, Nikola Vrzić, Srđan Barac, Dragoslav Bokan, koji će govoriti i izneti svoje mišljenje i stav na temu „Ko ismeva srpsku tragediju“.

SLOBODAN STOJIČEVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Država treba da obezbedi digitalnu suverenost, Smartfon je moderna cucla“

Nikola Vrzić – poznati novinar dao je svoj sud na veoma osetljive i opipljive tematike koje potresaju čitavu naciju, a tiču se stravičnih zločina i tragedija.

  • Ovde imamo tu jednu individualnu priču. Naša deca su sada izložena fenomenu kakvom niko od nas nije bio tokom odrastanja. To je taj internet, sa svim ojavnim oblicima, od društevnih mreža, video-igara…Ne vodi se rasprava kako to utiče na dečji mozak. Šta je u osnovi paketa mera – to što postoji neka država kao izraz autoriteta koji će nam pomoći da se obračunamo kao društvo sa pojavama koje se pokazuju kao nepoželjne. Očigledno je da to ide u potpuno kontra smeru u odnosu na sve ono što nam je nametano od petog oktobra, pa nadalje. Pitanje je šta se dešava sa prosvetnim sistemom? Kao prvo nedostatak autoriteta, uništavanje autoriteta, obučavanje autoriteta da obaveze ne postoje…Kod nas se samo umnožavaju neke birokratske, administrativne budalaštine koje ničemu ne služe. Ovaj slučaj je slučaj za buđenje, zbog čega smo dospeli ovde. Moramo da porazgovaramo, taj dijalog mora da se vodi. Mediji su važni  – rekao je između ostalog Vrzić na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter