Izvor: BSC happy portal
14.03.2023 u 00:09
0

FILIP RODIĆ U „ĆIRILICI“: „Moskva nije ta koja neće da pregovara i koja je protiv diplomatskog rešenja!“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci, analizirajući realnu percepciju i nemilih okolnosti u kojima se nalazimo, a današnja tematika nazvana je simbolično „Srbi su najzad Amerikancima važniji od Albanaca!“

POČELA JE „ĆIRILICA“! Čuveni autor Milomir Marić razgovara sa vrsnim stručnjacima o krucijalnim političkim tematikama!

Novinar Filip Rodić je analizirao realnu sliku i mišljenje građana Srbije koji su po statistikama u većini na strani Rusa.

  • Mi zapravo ne znamo šta se dešava na samoj liniji fronta, tehnički u ovom ratu. Nemamo prave informacije ni sa jedne, ni sa druge strane. Ne znamo precizno ni koji su ciljevi. Prvo su bili denacifikacija i demilitarizacija, ako je ukrajinsko društvo moglo biti denacifikovano. Demilitarizacija je iz mog ugla izvodljivija od onoga što je posle postavljeno kao plan. Mi smo imali iskustva sa Zapadnom nepravdom prema nama. To danas vide i oni koji nisu bili direktna žrtva angloameričke intervencije i bombardovanja. To vide danas jasno i narodi u Africi, Aziji, u Latinskoj Americi. Vrlo se jasno pravi ta linija, ta svest da se Rusija ovom borbom za sebe, bori i za veliki deo ostatka sveta. To je nešto što mi podržavamo instinktivno, to nam je u mentalitetu. Mnogo su kritikovali Putina što nije mnogo ranije i žešće intervenisao. Ako bi se nešto moglo definisati kao Šešeljevska politika u Rusiji, to bi moglo biti to. Po mom mišljenju je Putin od svog dolaska na vlast pokušavao da izbegne sukob, zato što mu skica tog sukoba bila jasno nacrtana u onoj velikoj šahovskoj tabli. On je ovim upao u tu zamku. To znači da je ta zamka bila neizbežna. Do 2007. godine je vodio prozapadnu, liberalnu politiku. Rat koji se tamo sada vodi se mora završiti za pregovaračkim stolom. Nije Moskva ta koja neće da pregovara i koja je protiv diplomatskog rešenja. Mislim da je cilj Putinove politike koju sada vodi rušenje  međunarodnog poretka. – rekao je Rodić tokom gostovanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter