2°C

Beograd

OČARANA SA NJOM: Zlata Petrović želi Aleksandru Mladenović za snajku! (VIDEO)

Retki su trenuci da Zlatu Petrović možemo videti na gradskim dogadjajima. Ona vredno radi, većinom na privatnim slavljima, i estrada je baš i ne zanima. Može se pohvaliti sa jednim talentom na kojem bi joj, sigurni smo, mnogi pozavideli.

-Toliko znam da prepoznam ko će biti zvezda. To sam do sada više puta rekla i svaki put uspela. Aleksandra Prijović (sada Živojinović), Nadica Ademov i Aleksandra Mladenović će biti velike zvezde- poručila je Zlata.

Ona je, inače, na ovom događaju, bila u društvu svoje mlađe koleginice Aleksandre Mladenović koju je odmah posavetovala.

-Jako je bitno da čuva svoje parice. Kada se zaljubi da voli iskreno i pošteno ali je najbitnije da čuva svoje parice. Muškarci znaju da postanu ljubomorni pa traže da ih pevačica izdržava-

Zlata je ovom prilikom Aleksandri poručila da ima devetaestogodišnjeg sina kojji bi bio odličan za nju a Aleksandra je na odgovorila:

-Zlato nemam baš nekog najboljeg iskustva sa mladjim muškarcima. Nadam se da se ne ljutiš- izjavila je Aleksandra Mladenović pred kamerama Happy televizije i emisije "Glamur".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar