22°C

Beograd

SAMO U "GLAMURU": Popodnevna šetnja sa jednom od NAJLEPŠIH TRUDNICA ESTRADE! (VIDEO)

Vest o smrti glumca Milorada Mandića Mande ostavila je sve u neverici. Posetili smo pozorište "Boško Buha" u kome je ovaj legendarni glumac kao upravnik provodio najviše vremena.

Prošlo je pet godina otkako nas je napustio pevač Darko Radovanović. Njegove kolege ga nisu zaboravile, a pesme koje je ostavio iza sebe i dalje žive. O njemu priča pevačica Ivana Selakov.

Pevačica Ana Štajdohar ove godine će se ostvariti po drugi put u ulozi majke. Kao aktivna trudnica, Ana je pristala na šetnju i popodnevno druženje sa našom ekipom.

Mladi pevač Joca Stefanović je nakon raskida sa ćerkom Zorice Brunclik često bio na meti svoje starije koleginice. U narednim minutima otkrivamo u kakvim su zaista odnosima ovaj mladi pevač i pevačica i njegova nesuđena tašta.

Pevač Darko Lazić uveliko se sprema za predstojeću letnju sezonu koja će biti i više nego radna. Darko je snimio novi spot u Dubaiju i to pod režiserskom palicom Dejana Milićevića.

Beg od stresa i turbulentnog tempa kojim živi poslednjih par godina, pevač Željko Vasić potražio je van Beograda - u uživanju mu se pridružila i naša ekipa.

Sve ove priče, kao i najnovije vesti iz Holivuda, pogledajte u "Glamuru":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar