9°C

Beograd

GLAMUROZNO OTKRIĆE: Bivša učesnica "PAROVA" uskoro kod PLASTIČNOG HIRURGA! (VIDEO)

Nataša Bekvalac postala je deo ekipe koja će pesmom ispratiti naše sportiste na predstojeće Olimpijske igre. Pored toga, ona i dalje ne skriva svoju veliku ljubav prema životinjama, a nedavno je udomila još jednu devojčicu. Nata za "Glamur" priča o himni kojom će ispratiti srpske olimpijce, kao i o odevnoj kombinaciji u kojoj je snimala spot.

Pevačica Jovana Nikolić pre par dana publiku je obradovala baladom "Svila". Tekst pomenute pesme je već na prvo slušanje osvojio pripadnice lepšeg pola, a zanimljiva činjenica je i ta da je ovu pesmu Jovana čuvala šest godina. O tome govori za "Glamur".

Atraktivna Ava Karabatić pravo iz Splita doputovala je u srpsku prestonicu i uživala na rođendanskoj proslavi svog prijatelja. Narednih dana, Ava će posetiti i plastičnog hirurga, a sve u cilju da izgleda još lepše i atraktivnije.

Poznata glumica Vesna Trivalić vraća se od jeseni na veliko platno. Glumica leto provodi u Beogradu, gde sa proverenom ekipom vredno radi na novom filmu "Jesen samuraja".

Šta sve devojke rade na svojoj devojačkoj večeri i da li je te večeri pred sudbonosno "da" baš sve dozvoljeno? Otkrijte u GLAMURU!

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar