Izvor: BSC Happy
16.05.2023 u 15:26
1

MILOMIRU MARIĆU NAGRADA ZA ŽIVOTNO DELO: „Ovo je velika čast“ (VIDEO)

Legendarnom srpskom novinaru i glavnom i odgovornom uredniku Happy televizije, Milomiru Mariću uručena je nagrada za životno delo „Dimitrije Davidović“.

– Dodela nagrade „Dimitrije Davidović“ sa imenom najvećeg srpskog novinara, ustavopisca, čoveka koji je stvorio modernu Srbiju, poklapa sa zahtevima da se ukine televizija koju ja uređujem. U životu sam imao mnoge paradokse pa i ovo što se desilo. Velika je čast dobiti nagradu „Dimitrije Davidović“ i nadam se da ovi koji traže da se ukine naša televizija neće u tome uspeti- kazao je Milomir Marić ovom prilikom.

sp;

Milomir Marić je proslavljeni srpski novinar rođen 7. januara 1956. godine u Gornjem Milanovcu.

Uređivao je glasila „Duga“, „Intervju“, „Profil“ i „Dama“.

Na televiziji Happy, Marić je  glavni i odgovorni urednik od 2008. godine.

Autor  je i voditelj emisija „Ćirilica“, „Goli život“ i „Dobro jutro Srbijo“.

 

Nagrada „Dimitrije Davidović“ ustanovljena je 1987. godine i dodeljivala se u kategorijama za višegodišnji uređivački rad i za jednogodišnji uređivački rad do 2001. godine.

Happy TV
Happy TV
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MILOMIRU MARIĆU NAGRADA ZA ŽIVOTNO DELO: „Ovo je velika čast“ (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter