Izvor: BSC Happy
27.05.2023 u 22:35
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: Naše ekipe prate izbore u TURSKOJ, MILOŠ VUČEVIĆ na čelu NAPREDNJAKA

Probudite se uz najgledanije jutro u Srbiji, sa najaktuelnijim temama i dobro poznatim licima!

Jutro započinjemo predsedničkim izborima u Turskoj, u kojoj se nalaze ekipe Happy televizije!

Najpre nam se uključuje Ognjen Medić iz Ankare, odmah zatim iz Istanbula i Una Kruna Mitrović, dok su nam gosti u studiju Milana Vuković, Centar za društvenu stabilnost, Milutin Ilić, geopolitički analitičar, i Branko Radun, analitičar.


Uživo pratimo izbore, te ćemo nakon 20 minuta ponovo imati uključenja iz Ankare naše Violete Jovanović i Marije Janković iz Istanbula.

Od 9 časova nam se iz glavnog grada Turske javlja Ognjen Medić


Nakon uključenja našeg reportera, od 9.05 gost Vladimir Orlić, predsednik Narodne skupštine, sa kojim ćemo razgovarati na temu POLITIČKE POLEMIKE SE VODE U PARLAMENTU I MILOŠ VUČEVIĆ NA ČELU NAPREDNJAKA.


Sledi uključenje Krune Une Mitrović iz Istanbula, a od 9.30 u studiju Nebojša Damjanović, istoričar, sa kojim o jednoj zanimljivoj temi HRVATI POBEDILI U BOJU NA KOSOVU.


U 10 će nam Ognjen Medić i Marija Janković saopštiti kakvo je stanje u Turskoj, a gosti su Srđan Barac, Centar za društvenu stabilnost i Perko Matović, politikolog – tema TURSKA BIRA ŠEFA DRŽAVE.


Iz Grčke uključenje Vasilosa Provilegiosa, koji će nam reći KAKO GRČKA GLEDA NA PREDSEDNIČKE IZBORE U TURSKOJ.


Kraj emisije sa uključenjem Ane Đurašković iz južne Pokrajine, a nakon toga naši Ognjen Medić i Violeta Jovanović o najnovijim vestima iz Turske.


Budite uz Happy TV!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter