Izvor: BSC Happy
24.01.2023 u 22:56
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima!

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove srede to su: Vladan Glišić -advokat Narodna mreža, Perko Matović– politikolog. Putem Skype-a u emisiju će se uključiti Nenad Bumbić analitičar iz Čikaga.

„Pre francusko-nemačkog plana implementirati Briselski sporazum“ tema je za Petra Đurđeva– Centar za društvenu stabilnost i Ognjena Karanovića– Centar za društvenu stabilnost. Skype uključenje iz Moskve, Branko Vlahović -dopisnik Večernjih novosti.

Prof.dr Radomir Milašinović– Forum za evroazijskestudije, prof.dr Branko Nadoveza– Institut za savremenu istoriju i prof.dr Miroslav Bjegović– Fakultet za bezbednost govoriće na temu „Tenkovi za Ukrajinu: nemačko i američko NE, poljsko DA“

Na temu „Da li se nazire rešenje kosovskog problema?“ odgovoriće nam Demo Beriša– predsednik Matice Albanaca Srbije i Veljko Odalović -predsednik Komisije za nestala lica.

U nastavku emisije Branislav Ivković– bivši visoki funkcioner SPS, govoriće o temi „Miloševićeva borba za Kosovo“.

Ivana Stašević Karličić -direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti „Laza Lazarević“ govoriće nam o temi „Najčešće sumnje u lojalnost partnera“ i „Značaj centra za mentalno zdravlje“.

Prof. dr Branimir Nestorović– alergolog-pulmolog govoriće na temu „Kovid-19 globalna (ne)realnost“.

Za kraj emisije gostovaće dr Rodoljub Ristić -kardiolog koji će nam pričati o temi „Popuštanje srca, akutno i hronično“.

Probudite se uz najgledaniji jutranji program u Srbiji!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter