Izvor: BSC Happy
26.01.2023 u 22:00
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima!

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro.

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ovog petka to su: Srđan Barac – Centar za društvenu stabilnost i Stevica Dećanski – analitičar.

„Kosovo ne može u NATO bez odobrenja SB UN“ tema je za naše naredne goste, a to su: Petar Milutinović – naučni istraživač Institut za evropske studije i Srđan Simić – Centar za društvenu stabilnost.

Džon Bosnić – novinar, Sveta Vujačić – advokat i Dušan Cincović – astrolog, govoriće nam više na temu: „Slučaj Ane Volš“.

„Kako na region utiče novi plan za Kosovo“ tema je o kojoj će govoriti: Toma Kovač – bivši ministar policije RS, Dr Dejan Miletić – Centar za globalizaciju i Darko Obradović – Forum za strateške analize.

U nastavku programa u goste nam dolazi: Milovan Jovanović – analitičar i komentarisaće temu „Šta tačno predstavlja novi predlog“

„Smrt fudblskih legendi Mihajlovića i Vijalija“ tema je za našeg narednog gosta: Petra Puaču – bivšeg fudbalera i vlasnika najtrofejnije fudbalske škole.

Žarko Popović – bivši načelnik Odeljenja za krvne delikte i Saša Sredanović (uključenje putem Vibera) govoriće nam o temi: „Slučajevi koji su digli Srbiju na noge“.

Za kraj jutarnjeg programa tema „Visok pritisak – tihi ubica“, o kojoj će nam nešto više reći Prof. dr Miljko Ristić – kardiohirurg i (uključenje putem Vibera) Andrija Jorgić – direktor Borbe.

U toku jutarnjeg programa videćete i naše reportere koji će se uključiti uživo iz Novog Sada i Niša.

Probudite se uz najgledaniji jutranji program u Srbiji!

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter