Izvor: BSC Happy
27.01.2023 u 19:40
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima!

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove subote to su: Nedeljko Todorović – meteorolog i Blažo Marković – predsednik sindikata policije.

„Put Srba sa Neretve“ tema je za našeg narednog gosta Stevana Salatića – autor filma Put Srba sa Neretve.

„Praznik Svetog Save u Srbiji i svetu“ tema je za naše goste, a to su: Marko Kačarević – Srpski pojci, Prof.dr Ljuba Stojanović – protojerej (uključenje putem Vibera), Ivan Stoilković – predsednik Demokratskog saveza Srba Makedonije (uključenje iz Skoplja) i Đuro Ćetković – predsednik Saveza Srba u Francuskoj (uključenje iz Pariza).

U nastavku emisije u goste nam dolaze Nadežda Satarić – Udruženje Amiti i Smiljana Stanković – Udruženje Mimoza plus, a govoriće na temu: „Zašto se penzioneri ponovo zapošljavaju?“.

„Kurtija finansirala slovenačka firma“ tema je za naše sledeće goste, a to su: Luka Perš – novinar prava.si (uključenje iz Ljubljane), Dragan Vujičić – novinar i Ljuban Karan – nekadašnji oficir KOS-a.

U nastavku emisije Bogdan Obradović – teniski trener i Aleksandar Njegovan – humanitarni radnik, govore na temu „Novaka ništa ne može da zaustavi“.

„Priprema poljoprivrednika za sezonu“ tema je za naše naredne goste: Dijanu Đorđević – Bolja zemlja, Nenada Trkulju – direktora Instituta za zaštitu bilja i životnu sredinu i Katarinu Gašić – naučnog saradnika.

Dragana Mirković – KUD Sveti Sava, na temu „KUD Sveti Sava“.

Za sam kraj jutarnjeg programa u goste nam dolazi Jovan Miladinović – ninjutsu instruktor.

Probudite se uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter