Izvor: BSC Happy
26.03.2023 u 19:15
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO, SRBIJO“ NA TV HAPPY: Probudite se u najaktuelnije teme, stručne sagovornike i dobro poznata lica!

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima: Stevica Deđanski– analitičar, prof. dr Boris Bratina -Filozofski fakultet u Prištini i Stevan Damnjanović-advokat. Putem Skype-a u emisiju će se uključiti iz Njujorka Dejan Jelača– glumac.

„Formiranje ZSO pre svih sporazuma“ tema je za: Veljka Odalovića– predsednik Komisije za nestala lica,  Dragana Vujičića– Večernje novosti i Vladimira Dobrosavljevića– politički konsultant.

U emisiju će se iz Praga uključiti  Milutin Ilić -geopolitički analitičar (24.03 ispred ambasade Srbije u Pragu održan je tredicionalni Pomen nevinim žrtvama nelegitimnog bombardovanja SRJ od strane NATO)

Prof.dr Srđan Perišić -politikolog prokomentarisaće temu „Republika Srpska prekinula kontakte sa ambasadama SAD i velike Britanije“.

Iz  Minhena će se uključiti Vlastimir Vidić-politikolog koji prati najavljeni štrajk u Nemačkoj (sindikati organizuju sveobuhvatan štrajk u saobraćaju i zbog toga su pozvali 350.000 radnika da obustave rad na 24h. Štrajk uključuje železnički i vazdušni, a delom vodeni i kopneni saobraćaj)

„Crna Gora između Mila i Jakova“ tema je za profesora dr Vladimira Pavićevića-politikolog.

U nastavku emisije  ministar spoljnih poslova Ivica Dačić komentarisaće srpsko-mađarsko prijateljstvo i posetu Orbana i Sijarta Beogradu.

„27.mart – istine i zablude“ tema je za Petra Đurđeva– istoričar i Slobodana Reljića -sociolog.

Za kraj emisije najavljuje se konkurs za policijsku akademiju. U goste nam dolaze: Prof.dr Zoran Đurđević– rektor Kriminalističko-policijskog univerziteta,  Sara Gočanin -student,  Stefan Ljuština -student i Ana Đukanović -student.

Probudite se uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter