-1°C

Beograd

"UPALI SU MI U KUĆU I UZELI DETE": Ispovest neutešnog oca rastužilo naciju do suza! (VIDEO)

Centri za socijalni rad često nailaze na kritike roditelja, a jedan neotešni otac podelio je svoju tužnu priču sa milionskim auditorijumom televizije Hepi,

Naime, priholog Željko Mašović rastao se od žene kada je njihovo dete imalo svega 2 i po godine, zbog nestabilnog psihičkog stanja, sada već, bivše supruge.

Po rečima neutešnog oca, Centar za socijalni rad je u početku radio svoj posao, sve do trenutka kada je pribegao sudskoj proceduru, zbog ukidanja jednonedeljne posete majke sinu:

- Supruga je tada bila u nestabilnom psihičkom stanju, a posete su bile neizdržljive. Kada bi dete videlo majko, usledio bi plač, vriska... Valjda je osećao majčinu aksioznost. Centar za socijalni rad me je optužio da nedovoljno pripremam dete za posete - objašnjava gost emisije "Posle ručka".

Problemi su nastali kada je Mašović iskoristio zakonsko pravo ukidanja jednog člana tima, na kojeg su se, kako tvrdi, svi žalili:

- 20. decembra, kada sam iskoristio svoje zakonsko pravo, došli su u 15 do 7 uveče, van radnog vremena, i uzeli mi sina. Tim, njihov koordinator i dvojica policajaca. Na pitanje kada ću ponovo videti sina, rekli su mi: "Nikad!" - prepričavao je Željko nemilu anegdotu iz svog života.

Ispovest Željka Mašovića detaljnije pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar