11°C

Beograd

Dragoslav Bokan izgubio strpljenje: PRIČAJTE O SRPSKIM ŽRTVAMA, KOJE NEMA KO DA OPLAKUJE! (VIDEO)

Dragoslav Bokan potpuno izgubio strpljenje u emisiji na Hepi televiziji i vikao na gledaoca koji se uključio u program.

Po ko zna koji put, pričajući o zločinima u Srebrenici, i u razgovoru sa gledaocima koji su se javljali u program uživo, u emisiji „Posle ručka“, na Hepi televiziji, Dragoslav Bokan, književnik i ratni komandant, predednik Instituta za ratnu strategiju, pred svima je bukvalno eksplodirao i počeo da viče:

-Vi govorite o tuđim žrtvama, a o njima govore Britanci, Amerikanci, Francuzi! A, naše žrtve kao da ne postoje! Pa, govorite o srpskim žrtvama, mi više ne možemo da izdržimo to! To je kao pakao! Mi, Srbi, imamo srpske žrtve i treba da govorimo o tome. Ovo je nepodnošljivo. Javljaju se ljudi koji dokazuju svoju humanost na uštrb svog naroda. Mi patimo što ne možemo da izgovorimo istinu o našem stradanju! Nego svi govore o našim greškama i našim pojedincima.

Bokan je otišao korak dalje, i obratio se svima:

-Kad ćemo da postanmo Srbi? Da zagrlimo tog Slobodana Stojanovića, kojem su – iskopane oči?

Dok su se gosti u studiju emisije „Posle ručka“ uskomešali, podržavajući reči Dragoslava Bokana, usledio je još žešći napad na gledaoca.

- Zovite hrvatsku televiziju, muslimansku i tamo govorite o čemu god hoćete, o zločinima njihovim. Nego, zovete našu televiziju, da pričate o našim greškama. Nakon toliko pobijenih, kao što je vaše dete, moje dete.... Bezdušno je prema srpskim žrtvama. Naše žrtve nema ko da oplakuje. Nema! – bio je oštar Bokan na Hepi televiziji.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar