26°C

Beograd

NENAD ŠIPKA OTKRIVA ZAŠTO GA NIJE BILO U MEDIJIMA: "O Jeleni Krsmanović Marjanović govore ljudi koji uopšte nisu upućeni u slučaj!"

Govoreći za Hepi televiziju u emisiji "Posle ručka", Nenad Šipka forenzičar iz Novog Sada, rekao je kako se mesecima nije pojavljivao u medijima iz prostog razloga što nije želeo da se upušta u raspravu sa ljudima koji uopšte nisu upućeni u slučaj Jelene Krsmanović Marjanović.

- U medijima nisam bio zato što je slučaj Jelene Krsmanović Marjanović postao farsa jer su se u istragu uključili kojekakvi stručnjaci koji nisu ni videli podatke, tu pre svega mislim na fotografije sa uviđaja, a sebi daju za pravo da komentarišu jedan takav slučaj. Mi imamo ugovor sa Teodorom Krsmanović koja je u trenutku angažovanja imala status oštećene, tako da smo mi i dalje poluzvanično deo ovog slučaja ako sud odluči da otvori slučaj i da Teodori Krsmanović vrati status oštećene mi smo spremni da nastavimo da branimo interes porodice Krsmanović. Mnoge laži su izrečene o meni i o mojoj organizaciji - rekao je Nenad Šipka za Hepi televiziju.
Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar