28°C

Beograd

MAJA VUJANOVIĆ ZA EMISIJU "POSLE RUČKA": "Organizam može SAM poslati energiju za IZLEČENJE bolne tačke!" (FOTO)

Gošća današnje emisije "Posle ručka" bila je Vujanović Maša, iz "Su Đok", južnokorejske metode lečenja. Ona je ovim putem govorila o alternativnoj metodi lečenja iglama, te napomenula kako svaki čovek nosi u sebi energiju kojom može da se izleči.

- Više sam fokusirana na lečenje fizičkih bolesti. Drugačiji je način lečenja od lekara s obzirom da oni leče medikamentima. Kaže se da je Bog zbog velike ljubavi prema čoveku dao mogućnost da se svako leči sam od sebe i da mu bude dostupno izvor zalečenja. Ja sam imala petni trn, i sama sam ga zalečila. Ljudi ne veruju. Nisam ni ja verovala da to mogu. Sazrela sam i poverovala da mogu, i uspela. Stopalo je inače najteže zalečiti. Štapićem za dijagnostiku sam pronašla taj trn. Stimulisanjem te tačke organizam sam šalje energiju za zalečenje tog mesta. - rekla je Vujanovićeva i napomenula jedan zanimljiv slučaj isceljenja, gde je žena morala da spava stojeći zbog bolova, ali kada je došla kod nje, svaka muka je prošla!

- Imala sam primer diskushernije, gde žena osam meseci nije radila zbog toga. Ona je spavala sat vremena noću. Dečko bi je držao u stojećem položaju da bi mogla da spava. Rekli su joj da to može da se izleči operacijom, ali je došla kod mene i zalečila je. Crni biber, heljda mogu izvući bol sa bolne tačke. Diskushernija se radi preko stopala i šaka. - napomenula je Maša Vujanović za emisiju Happy televizije!

Happytv.rs
Foto. Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar