Izvor: BSC happy portal
09.03.2023 u 16:01
2

POSTANITE NOVO – PREPOZNATLJIVO LICE HAPPY TELEVIZIJE: Medijsko nebo Srbije čeka baš na TEBE! (VIDEO)

Ne propustite priliku da ostvarite svoje snove, a mi vam pružamo mogućnost za svakodnevno usavršavanje, profesionalne podvigne, nezaboravna iskustva i rad sa vrsnim stručnjacima u oblasti medija.

Ukoliko ste mladi, obrazovani, elokventni, znatiželjni, prijatnog izgleda, pronađite svoje mesto na medijskom nebu Srbije.

Pošaljite kratku biografiju sa fotografijom na našu e-mail adresu: hr@happytv.rs

Postanite novo lice „Happy“ televizije!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “POSTANITE NOVO – PREPOZNATLJIVO LICE HAPPY TELEVIZIJE: Medijsko nebo Srbije čeka baš na TEBE! (VIDEO)”

  1. Naravno da treba biti obrazovan, komunikativan i sposoban za svaku temu. To sto tebi izgleda lako, kad bi se pojavio pred kamerama ne bi znao ni da beknes ko ovan. Ne mozes pricati o nekoj temi i voditi je ako nisi upucen o tome. Istorija, fizika,politika, drustvo, kultura, priroda, zdravsto, prosveta itd… Mnogo je tema koje moras da znas prave podatke da bi vodio emisiju,a ne da blenes i da ne znas sta da pitas sagovornika. A pozvao si ga da gostuje. Nije svaka emisija pevaci i pevacice pa da bude glavna tema jel imate decka hi hi hi. I pod obavezno znanje odlicno stranog jezika.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter