17°C

Beograd

"PRELO U NAŠEM SOKAKU" U 11H VODI VAS U PODNOŽJE ZLATIBORA: Čajetina grad dobih ljudi, istorije i komplet lepinja!

Drugog dana vikenda ekipa emisije "Prelo u našem sokaku" dočekaće goste iz Čajetine.

Kao što ste do sada navikli, drugog dana vikenda ne propustite emisiju „Prelo u našem sokaku“ u dobro poznatom terminu, 11h na najsrećnijoj televiziji.

Prepoznatljiv voditeljski par Bojana Ristivojević i Uroš Davidović uz kutak Nade Blam odvešće vas u grad čije se gastronomske čarolije prepoznatljive u svetu. Čajetina je grad komplet lepinja ,kajmaka i pršuta nadomak velikog turističkog odmarališta Zlatibora i ljudi koji znaju kako da vas dočekaju u bilo koje godišnje doba.


Emisija televizije Hepi postaraće se da otkrijete, tradiciju, istoriju i svu lepotu koju nosi Čajetina, grad nadomak planine Zlatibor. Sve o Čajetini, tajnama i atrakcijama otkiće nam Vladimir Živanović direktor Turističke organizacije Zlatibor.


Predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, upoznaće vas sa razvojem opštine i njenim napretkom,.


Borivoje Šišović – “pokretni žbun” čovek koji je posato maskota Zlatibora zbog svog prepoznatljivog izgleda, bavi se sakupljanjem lekovitog bilja i proizvodnjom čajeva, melema, lekovitih mešavina... uveseliće vas svojom energijom i pojavom.


I ove nedelje vas očekuje još puno zanimljivih gostiju, koji će se potruditi da svojom pričom u studiju prezentuju svoj grad na najbolji mogući način.

Goste u studiju zabavljaće naši ovonedeljni muzički gosti : Medeni mesec, Dejan Jevđić – Trubački orkestar, Zoran I Vlada Stojić pod pratnjom Narodnog Orkestra Happy televizije podupravom Perice Vasića.

Ostanite uz Happy televiziju i "Prelo u našem sokaku"!

Izvor: Happy.tv
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar