10°C

Beograd

MIODRAG POPOVIĆ U EMISIJI "PRELO U NAŠEM SOKAKU": Beograd svake godine obara rekorde!

Beogad je pred novogodišnje praznike okićen kao svi veliki gradovi Evrope. Strani turisti nam dolaze u Beograd jer imaju šta da vide i kao i uvek Beograd u svojoj ponudi od koncerata, pozorišta, muzeja ima i mnogo drugih lepih

Miodrag Popović iz Turističke organizacije Beograda u emisiji „Prelo u našem sokaku“ približio nam je sve ono što beli grad nudi posebno za nastupajuće praznike.

- Beograd već duže vreme živi od turizma. Insistiram da svi koji rade za grad ostave nešto dobro svom gradu. Mi smo Beograđani koji žele da Beograd bude lepši i bolji. Ljudi rade u sektoru za turizam i mi beležimo rekordne razultate i svaka godina je bolja od prethodne između 15 ili 20 %. Turisti dolaze i tvrdimo da je ova godina rekordna godina – istakao je Miodrag Popović i dodao da je manifestacioni turizam jako važan.

- Manifestacioni turizam je značajan i jedan segmet koji smo promovisali je sadržajna „Beogradska zima“. U Beogradu narednih dana pored ostalog imamo i velike koncerte 30, 31 i 1 januara , a naravno 1 januara imamo „Ulicu otvorenog srca“ gde se skupe Beograđani i uživaju u početku Nove godine. To je nešto što nas odvaja od ostatka sveta i sami gajimo tu tradiciju – rekao je Miodrag Popović i naglasio da se ulaganje u promociju Beograda svake godine nastavlja i da se radi sve da bi turizam doneo boljitak i bolje Beogradu.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar