19°C

Beograd

PREDSEDNIK OPŠTINE TOPOLA GOST EMISIJE "PRELO U NAŠEM SOKAKU": Neposredan odnos sa sugrađanima je važan! Opština je služba građana, nije nikakav bauk! (foto)

Gost emisije "Prelo u našem gradu" je predsednik Skupštine opštine Topola, Dragan Jovanović", koji je nadaleko poznat po veoma neposrednom odnosu sa svojim sugrađanima.

Gospodin je objasnio kako mu polazi za rukom da bude omiljeni predsenik opštine godinama unazad:

- Ja sam predsednik od 2004. godine i jedan sam od najmlađih predsenika opštine. Uspeo samda razvijem neposredni odnos sa građanima, da shvate da je opština u službi građana, da nije neki bauk - objasnio je Jovanović.

- 70% opštine se bavi poljoprivredom, naročito voćarstvom. Opština Topola bila je zapostavljena do 90-tih godina. Šumadinci su od vajkada sposobni ljudi, pa im takođe dobro ide zanatsrvo. Topola je centar livarstva, imamo 4 livnice. Preduzetnički duh nas je održao, što ćemo napređivati u narednom periodu. Radimo na infrasrtukturi, to je ključ progresa, pa smo tome posvećeni maksimalno. Sa razvojem industrijske zove pravi se put između Topole ka Kragujevcu - rekao je predsenik opštine Topola.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar