°C

Beograd

SAŠA MILENKOVIĆ U EMISIJI "PRELO U NAŠEM SOKAKU": Banja privlači veliki broj gostiju koji pronalaze mir i razvijaju ideje u srpskoj Modeni!

U emisiji "Prelo u našem sokaku" sa poznatim voditeljskim dvojcem Bojanom Ristivojević i Urošem Davidovićem ugostili smo direktora Kulturnog centra Sašu Milenkovića.

Šta sprema Vrnjačka Banja za svoje turiste?

- Uporedno sa modernim razvojem turizma, i 150 godina razvoja banjskog turizma, nama je bio prvobitni cilj da banja ima visoki razvoj. Želeli smo da ljudi nađu mir i da u banji mogu da kreiraju i stvaraju ideje. Naša banja je ugostila i Desanku Maksimović , Antonija Isaković, Dobricu Ćosića pa na osnovu svega imamo i brojne spomenike. Pored već tradicionalnih manifestacija Vrnjačkog karnevala i Love festa postoje pregršt drugih, značajnih kulturnih, sportski i drugih dešavanja, a sve sa ciljem da se privuče što veći broj gostiju koji će imati priliku da dodatno upotpune vreme provedeno u srpskoj Modeni.
Danas, sa svojih sedam mineralnih izvora i lepotama koje je krase spada u red najlepših i najposećenijih banja Srbije. Ovo banjsko lečilište osim lečenja pruža i mnoge druge mogućnosti, kako za rekreaciju, tako i za odmor od svakodnevice. Najpoznatiji je i Festival filmskog scenarija koji je sredinom avgusta, i veliki broj protagonista je prisiutan, scenarista, reditelja. Svakog meseca se trudimo da imamo neko događanje
- rekao je Saša Milenković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar