°C

Beograd

“NE PROPUSTITE PRELO U NAŠEM SOKAKU” (11H) Prvog dana vikenda saznajte sve o Zaječaru- velikom gradu u samom centru Timočke Krajine! (VIDEO)

Kao što ste do sada navikli, drugog dana vikenda ne propustite emisiju „Prelo u našem sokaku“ u dobro poznatom terminu, 11 časova na najsrećnijoj televiziji.

Emisija televizije Hepi postaraće se da otkrijete sve lepote jedne od najlepših grada Timočke Krajine, poznat po velikanu Srpskog glumišta Zoranu Radmiloviću i dobrom starom Zaječarskom pivu.

Sve o Zaječaru , infrastrukturi, razvoju pričaće nam Boško Ničić – gradonačelnik Zaječara.

Vladimir Đuričić- direktor Narodnog pozorišta Timočke Krajine- Centra za kulturu “Zoran Radmilović - govoriće o kulturnim dešavanjima na teritoriji grada, kao i o danima čuvenog glumca “Zorana Radmilovića”

Vladan Jeremić- direktor RARIS-a, prezentovaće u emisiji brend Balkanika Superior, koji se bavi odabirom i nagrađuje najbolju ideju za brend Istočne Srbije.

Bojan Ćirić – vaspitač- saradnik za muzičko vaspitanje, i ovogodišnji dobitnik Svetosavske nagrade od strane Ministarstva Prosvete, preneće nam svoje iskustvo o radu sa decom i zašto je jedan od omiljenih vaspitača kod dece u predškolske ustanove.

I ove subote vas očekuje još puno zanimljivih gostiju, koji će se potruditi da svojom pričom u studiju prezentuju svoj grad na najbolji mogući način.

Ovog puta muzičkim poslasticama iznenadiće nas: Željko Vasić,Acko Nezirović i Lena Stamenković I Milića Ilić , malene Zaječarke poznate po takmičenju u jednom od muzičkih televizijskih formata. Sve to, uz pratnju Narodnog orkestra Hepi televizije, pod upravom Perice Vasića.

Ostanite uz televiziju Hepi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar