10°C

Beograd

“NE PROPUSTITE PRELO U NAŠEM SOKAKU” (11H) Specijal- Danas slavimo SAVINDAN, Slavu svih đaka u Srbiji I dan najvećeg reformatora u istoriji! (VIDEO)

Kao što ste do sada navikli, drugog dana vikenda ne propustite emisiju „Prelo u našem sokaku“ u dobro poznatom terminu, 11 časova na najsrećnijoj televiziji.

Srećna slava svima koji slave, posebno đacima, a mi smo za vas pripremili pregršt iznenađenja . Prelo u našem sokaku se potrudio da u goste dovede i varošicu nadomak Kragujevca- Badnjevac.

Emisija televizije Hepi postaraće se da otkrijete sve lepote jedne od najlepše varošice, nadomak Kragujevca.

Protojerej Stavrofor Stojadin Pavlović, glavni i odgovorni urednik televizije Hram, ispričaće nam o samom Hramu Sv. Sava, u samom srcu Vračara. Otkriće nam kako tv Hram 365 dana u godini, prati najveće verske praznike,pozivanju na veru I okretanja ka istoj.

Govoriće o izgradnji samog Hrama i zbog čega je Hram je velelepnija građevina u Srbiji, koja je glavna turistička atrakcija grada Beograda.

Veroučitelj Stevan Jovanović, otkriće razvojni put Rastka Nemanjića, njegov život na Svetoj Gori i iskušenja koja je prolazio Rastko, da bi postao prosvetitelj.
Na koji način se proslavlja slava Srpskih đaka i kakvi su običaji.

Badnjevac će nam predstaviti Goran Nikoić- predsednik mesne zajednice, a za kulturna dešavanja je zadužen Dušan Pavlović – direktor kulturnog centra.

I ove nedelje vas očekuje još puno zanimljivih gostiju, koji će se potruditi da svojom pričom u studiju prezentuju svoju varošicu na najbolji mogući način.

Ovog puta muzičkim poslasticama iznenadiće nas: Bilja Krstić I Bistrik Orkestar, Biljana Jevtić I Nemanja Guzijan, uz pratnju Narodnog orkestra Hepi televizije, pod upravom Perice Vasića.

Ostanite uz televiziju Hepi.
I uzivajte u specijal emisiji, posvećenoj Sv. Savi!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar